Головна сторінка | RSS

[ Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]


$$$l

  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Модератор форуму: AnTAres  
Андрушівський Форум » Відпочинок, розваги » Спорт » Футбол (головний спорт країни!)
Футбол
NoXДата: Пт, 18.04.2008, 17:41 | Повідомлення # 31
Спілкуюсь
Група: Андрушівчани
Повідомлення: 72
Статус: Offline
Київ і Львів катастрофічно відстають у підготовці до Євро-2012

Київ і Львів катастрофічно відстають від Донецька та Дніпропетровська у підготовці до Євро-2012, пише видання «Дело».

Минув рік відтоді, як Україна і Польща перемогли у тендері на проведення Європейського футбольного чемпіонату, а у підготовці до дійства розвитку немає, наголошує газета.

Головний провал Львова – аеропорт, а столиці – затягування з реконструкцією спорткомплексу «Олімпійський», кажуть експерти. Столиця взагалі головний клубок проблем при підготовці до Євро-2012, вважають спеціалісти.

 
AnTAresДата: Пт, 18.04.2008, 18:29 | Повідомлення # 32
Прижився
Група: Модератори
Повідомлення: 227
Статус: Offline
Quote (NoX)
ДИВИМОСЬ ФІНАЛ між ДИНАМО і ШАХТАРЕМ 7-травня.

це буде мясо!! butcher admin fish killed


Бас - главный инструмент в любой группе. Может не быть чего угодно, барабанов, гитар, вокалиста, но бас есть всегда.
 
SQRДата: Пт, 18.04.2008, 22:04 | Повідомлення # 33
Приживаюсь
Група: Геймери
Повідомлення: 81
Статус: Offline
ГА, а ми сьодні виграли в першої школи 2:0, ми кращі.... Всьо їдем завтра ФК"Динамо" ломати...



 
NoXДата: Сб, 19.04.2008, 12:05 | Повідомлення # 34
Спілкуюсь
Група: Андрушівчани
Повідомлення: 72
Статус: Offline
Quote (SQR)
ГА, а ми сьодні виграли в першої школи 2:0, ми кращі.... Всьо їдем завтра ФК"Динамо" ломати...

ПОЗДОРОВЛЯЮ beer з вас
 
БАТАРЕЙКАДата: Чт, 05.06.2008, 16:59 | Повідомлення # 35
Новачок
Група: Андрушівчани
Повідомлення: 17
Статус: Offline
завтра 6.06.08 "АМІКО" андрушівка грає з житомиром "олімпієць" . малі на 14:00 старші через час. ПРИХОДЬТЕ ВС І!!!! - ПОКРИЧЕТЕ ЗА НАС)))))) (_АНДРУШІВКА ЧЕМПІОН_)

 
NoXДата: Чт, 26.06.2008, 14:19 | Повідомлення # 36
Спілкуюсь
Група: Андрушівчани
Повідомлення: 72
Статус: Offline
УЄФА не збирається відмовлятися від проведення "Євро-2012" у Польщі та Україні - польське міністерство спорту

Міністерство спорту Польщі спростовує повідомлення, що з’явилися в італійській пресі, згідно з якими в УЄФА нібито планують відмовитися від проведення чемпіонату Європи з футболі 2012 року в Польщі та Україні.

Представниця міністерства Малгожата Пелешати заявила сьогодні "Інтерфаксу"", що подібні повідомлення - "припущення преси, які не були підтверджені в УЄФА".

"Польська інвестиційна компанія "ПЛ 2012" перебуває в постійному контакті з УЄФА. Щотижня проводяться робочі зустрічі із представниками УЄФА, що відвідують Польщу", - додала вона.

У вівторок італійська газета "Джорнале" повідомила, що за її даними, президент УЄФА Мішель Платіні збирається в липні оголосити про те, що "Євро-2012" неможливо провести в Польщі та Україні, адже обидві країни не в змозі вчасно завершити підготовку до турніру. "Джорнале" стверджує, що в УЄФА вирішать перенести чемпіонат Європи до Франції та Італії, причому матч відкриття відбудеться на Апеннінах, а фінал - у Франції.

М.Пелешати додала, що 2 липня М.Платіні має прибути до Варшави на зустріч із міністром спорту Польщі Мирославом Древецьким, а 3 липня голова УЄФА вирушить до України.

Прикріплення: 5148065.jpg (9.0 Kb)
 
NoXДата: Чт, 26.06.2008, 14:21 | Повідомлення # 37
Спілкуюсь
Група: Андрушівчани
Повідомлення: 72
Статус: Offline
Збірна Німеччини стала першим фіналістом Чемпіонату Європи

Бундестім на останній хвилині основного часу вирвав перемогу у головної несподіванки цієї континентальної першості – Туреччини.

До 89 хвилини на табло стадіону «Сант-Якоб Парк» світилися двійки. На забиті м’ячі Угу Борала та Шентюрка німці відповіли влучними пострілами Швайнштайгера та Клозе. А переможного м’яча під завісу гри забив Лам – 3:2.

А вже сьогодні на віденському «Ернст Хаппель» вирішиться доля другої путівки до головного матчу змагань, де Іспанія зіграє з Росією. Фаворитами півфіналу вважають піренейців. Команда 69-річного Луіса Арагонеса залишається єдиною збірною, яка ще не скуштувала на Євро-2008 гіркоти поразки. Додаткову інтригу цьому протистоянню додає і перша зустріч суперників, яка відбулася на старті турніру і завершилася переконливою перемогою іспанців з рахунком 4:1.

 
NoXДата: Чт, 26.06.2008, 23:50 | Повідомлення # 38
Спілкуюсь
Група: Андрушівчани
Повідомлення: 72
Статус: Offline
У Р А!!!!! Іспанія-Росія 3-гг- 0
Німеччина і Іспанія у фіналі Євро-2008!!!!
 
NoXДата: Пт, 27.06.2008, 00:13 | Повідомлення # 39
Спілкуюсь
Група: Андрушівчани
Повідомлення: 72
Статус: Offline
Збірна Іспанії виходить у фінал!

Гуїса добиває росіян.
Відмінна гра в другому таймі дозволила іспанцям забити супернику три голи.
Критикували-критикували ми з вами Туреччину за нудний і невражаючий футбол і отримали... Підопічні Теріма видали вчора прекрасний матч, хвалені іспанці на стадії плей офф перетворилися з креативної атакуючої koманди в щось незрозуміле. І куди поділися ті браві молодці, що катали росіян в матчі-відкритті групи D? Так нікуди - все на полі. Просто грали інакше. Були обережним, так би мовити.
Попередній абзац був написаний вашим автором за підсумками матчу Іспанії з Італією і першого тайму зустрічі з росіянами. Після перерви все стало на свої місця.
Як і очікувалося всі небилиці Арагонеса про те, що Вілья і Сенна не вийдуть в основі, виявилися дезинформацією, і обидва гравці бадьоро вибігли на газон стадіону імені Ернста Хаппеля. У росіян несподівано на лівому фланзі появився нібито травмований Саєнко, ось Колодіна Хиддінк замінив не Широковим, з якого Торрес робив клоуна протягом всього першого матчу цих koманд, Василем Березуцкого.
Спочатку подумалося, що ничого за 2 із гаком тижні не змінилося - koманда Арагонеса початку завзято і хвилин 15 майже не давала росіянам вивести м'яч на половину суперника. Торрес з Вільей легко обігравали захисників і двічі досить непогано пробивали, але Акинфєєв справлявся.
Оборонятися особливо не доводилося, але все-таки Аршавіна іспанці намагалися прикрити, як могли, і, у принципі, це вдавалося. Куди небезпечно ніж предмет намірів Мілана, Арсеналу і чортзна-koго ще виглядав Павлюченко. Все, що створювалося біля воріт Касильяса - його ніг справа. Був особливо добрий удар з штрафного, після якого м'яч пролетів в сантиметрах над щаблиною.
Завзяття піренейців на довго не вистачило - вони продовжували вести гру, але вже не так упевнено. До того ж, злива, рясно поливаючий газон віденського стадіону, явно не пішла на руку технічним хлопцям в золотистих футболках - то Торрес м'яч втратить на piвному місці, то Іньеста, знаходячись на ударній позиції, махне ногою мимо круглого.
Потім трапилося жахливе для Іспанії... Ну, принаймні, так показалося на той момент. Давид Вілья, пробиваючи штрафній, отримав пошкодження, мучився декілька хвилин і поступився місцем на полі Сеську Фабрегасу. Цікаво, що Арагонес вважав за краще наситити центр поля, не випустити Гуїсу. Хитрун, проте...
Поки koментатори та прості уболівальники на форумах розумували про те, як Хиддінк психологічно набудує росіян на другий тайм, за справу взявся "мудрець з Арталеси". Хто знає, що він нашептав своїм підопічним, але іспанці обрушили на росіян такий шквал атак, що ті повинні радіти лише одному пропущеному в ці хвилини м'ячу.
Питання. Якомога було дозволити центральному півзахиснику Хаві виявитися наодинці посеред штрафної і в торкання послати м'яч між ніг Акинфєєву після навісу Іньести? Відповідь запитаєте у Семшова, опікаючого лідера Барси. Через пару хвилин претензії на свою адресу запрацювали вже захисники koманди Хиддінка, давши Нандо Торресу з ідеальної позиції запустити м'яч вище за ворота.
Poсіяни усвідомили, що ніщо okрім вдалої гри на koнтратаках їм не світить і дружно засіли в обороні, б'ючи іспанців по ногах. Продовжували провалюватися - могли отримати в свої ворота ще парочку.
Відвернемося від подій матчу і згадаємо Аршавіна, якого все, koму не лінь, вже oxрестили "головною зіркою турніру". Відвернемося, тому що Андрій в цих подіях участі не приймав. Не порадувала "зірка". Відверто кажучи, провалила матч. Що трохи чуднувато - так возити голландців і повністю загубитися з Іспанією...
Акинфєєв продовжував рятувати koманду. Касильяс скучав в рамці своїх воріт, зрідка спостерігаючи за тим, як хлопці в червоній форма koпошаться в районі центральної лінії, Ігор тягнув і тягнув. З відходом з поля Торреса піренейці відмовилися від низових пасів в штрафну і мережив в її близі, звернулися до могутніх дальніх ударів. В гру "Хто могутніше" зіграли Сеськ і Хабі Алонсо, але з ударами обох кіпер ЦСЬКА співволодів.
Все йшло до другого узяття воріт росіян, і воно таки трапилося. Блиснув Сеськ, в одне торкання м'яч, що перекинув, через всю оборону, помилився Анюков, який не зробив такий потрібний крок вперед, забив Гуїса, що виявився наодинці з воротарем.
І що це? Машина часу? Знову 10-е червня? Сеськ проривається по лівому флангу і спокійно, без перешкод koтить м'яч в центр на Давида Силву. Де захисники? Немає захисників. Удар з лівою - 3:0.
"Ми грали в наївний футбол", - заявив Хиддінк після першої зустрічі koманд. "Ви знову зіграли в наївний футбол", - скажу я Гусу. Але, чесно кажучи, турбуватися росіянам не стоїть - з такою koмандою дістатися до півфіналу вже є величезним успіхом.
Не дивлячись на виліт фаворитів, у фіналі ніяких несподіваних збірних ми не побачимо. Німеччина - Іспанія. 29-е червня. Все той же Ернст Хаппель у Відні. Сподіваємося, буде цікавий. І не в одні ворота.

Poсія - Іспанія 0:3
Голи: Хаві, 49, Гуїса, 72, Силва, 81
Poсія: Акинфєєв, Анюков, В.Березуцкий, Ігнашевіч, Жирків, Семак, Зирянов, Семшов (Білялетдінов, 56), Саєнко (Сичев, 57), Аршавін, Павлюченко
Іспанія: Касильяс, Рамос, Пуйоль, Марчена, Капдевіла, Іньеста, Сенна, Хаві (Хабі Алонсо, 68), Силва (Фабрегас, 34), Вілья, Торрес (Гуїса, 68)
Попереджені: Жирків, Білялетдінов

Прикріплення: 2905426.jpg (78.2 Kb)
 
komarroman85Дата: Пт, 22.02.2019, 16:10 | Повідомлення # 40
Спілкуюсь
Група: Користувачі
Повідомлення: 47
Статус: Offline
Динамо вчера порадовало. выиграли в Олимпиакоса. а вот Шахтер нет.
 
Андрушівський Форум » Відпочинок, розваги » Спорт » Футбол (головний спорт країни!)
  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Використовуються технології uCoz