Головна сторінка | RSS

[ Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]

$$$l

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: AnTAres, ДІД  
Хочу знати всі новини про Нафтогаз
stasmalets2323Дата: Чт, 17.08.2023, 09:13 | Повідомлення # 1
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 5
Статус: Offline
Якими найкраще користуватися сайтами, щоб знати нові новини про Нафтогаз? Хто в цьому добре розбирається, підкажіть, будь ласка, буду дуже вдячний.

nadoptam2Дата: Чт, 17.08.2023, 18:42 | Повідомлення # 2
Новачок
Повідомлення: 15
Znaj.ua - це справжній скарбниця знань про газову промисловість та нафтову справу. Ви знайдете тут не тільки огляди актуальних подій, а й аналізи, експертні огляди та статті від провідних фахівців галузі. Серед головних переваг сайту - зручність та доступність інформації. Інтерфейс сайту допомагає швидко зорієнтуватися та знайти потрібну тему. Вас чекає широкий спектр статей - від технічних аспектів до актуальних новин тим більше на сайті сможете знайти показники лічильників https://znaj.ua/tag/naftogaz  . Крім того, znaj.ua має низку переваг. Серед них - відмінна якість статей, велика кількість актуальних новин та точних аналізів. Також на сайті ви знайдете архів матеріалів, що дозволяє дослідити тему на будь-якому етапі. Однак, як і в усьому, є й невеличкі недоліки. Іноді може відсутність деякої деталізованої інформації, але загальна картинка завжди добре представлена.

stasmalets23Дата: Пн, 21.08.2023, 16:11 | Повідомлення # 3
Новачок
Повідомлення: 15
Привіт! Цікаво такий сайт я ще в інтернеті не бачив, спасибі вам за цю інформацію багато нового зміг для себе дізнатися. Думаю, що це мені дуже допоможе в майбутньому у вивченні нафтогазу.

theohernandezwriterДата: Пт, 21.02.2025, 18:40 | Повідомлення # 4
Новачок
Повідомлення: 7
Новини наразі дуже важли складова нашого життя, саме тому, так важливо мати якісний новинний портал, котрий зможе завжди надати якісну та перевірену інформацію. Саме тому, коли я відкрив для себе світ новини, то був дуже вражений роботою https://turkrainews.com.ua/ , котрий пропонує не лише поверхневий огляд подій, але і глибокий аналіз та ексклюзивні інсайди. Завдяки високоякісній журналістиці та об'єктивному підходу, цей портал став улюбленим джерелом інформації не лише для мене, але й для великого кола людей, котрі цінують якісні новини, та завжди хочуть бути в курсі подій.

polina999www15Дата: Пн, 03.03.2025, 12:52 | Повідомлення # 5
Новачок
Повідомлення: 4
а я ось новини про роботи благадійних фондів якраз шукаю

werrtywertwerryДата: Пн, 03.03.2025, 12:55 | Повідомлення # 6
Новачок
Повідомлення: 5
Читала статтю, про благодійний фонд, це безпечний та анонімний простір кваліфікованої психологічної допомоги, де кожна українка, яка постраждала від наслідків жорстокої російської воєнної агресії, змогла б довірити свій біль фахівцям, подолати свій травматичний досвід та знайти в собі сили розпочате нове життя https://ffu.foundation/activities/women-help тут контакти та повна інформація, фонд допоміг багатьом, та головне, що ці жінки можуть тепер повне життя жити

yura-kykochka123Дата: Ср, 09.04.2025, 23:26 | Повідомлення # 7
Новачок
Повідомлення: 6
дякую

kuzmenkoivan328Дата: Чт, 10.04.2025, 18:29 | Повідомлення # 8
Новачок
Повідомлення: 4
дякую