Головна сторінка | RSS

[ Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]

$$$l

• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Модератор форуму: Crasher, Crazy_Faust, ДІД  
Выделенный сервер
yuriy_hrynevskyДата: Чт, 06.02.2025, 23:41 | Повідомлення # 11
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 2
Статус: Offline
А ось, що я зрозумів за ці кілька років роботи в інтернеті: важливо не тільки хостинг вибрати, а й зробити аудит IT-інфраструктури. Звучить страшно, так? Але повірте, коли ти розумієш, що твоя система працює без збоїв і все під контролем, це дає впевненість у майбутньому. У мене був випадок, коли наш сервер був не оптимізований, і бізнес просто стояв. Читав багато матеріалів на цю тему, а нещодавно знайшов хорошу компанію, яка проводить професійний аудит IT-інфраструктури, залишаю посилання https://key4.com.ua/uk/audit-it-infrastruktury/ та допомагає усунути всі слабкі місця. Особливо для тих, хто запускає нові проєкти, це може стати справжнім порятунком.

Успіх в інтернеті - це не тільки маркетинг, а й надійні технічні рішення. Час забути про «зробив сайт - і все, він сам запрацює».

viktorkoroviakДата: Чт, 06.02.2025, 23:42 | Повідомлення # 12
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 2
Статус: Offline
И вот вам ещё одна мысль: когда не уделяешь внимания безопасности — это как если бы оставил дверь в офисе открытой на ночь. Постоянные обновления и мониторинг серверов просто необходимы. А чтобы правильно настроить систему, я бы посоветовал начать с качественного аудита, который расскажет, где можно сэкономить, а где наоборот нужно инвестировать. Особенно если у вас растущий бизнес, и важно, чтобы серверы не тормозили работу. Вон, например, у нас были проблемы с производительностью, пока не прошли аудит, и теперь всё работает чётко. Проверено на опыте!

• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
Використовуються технології uCoz