Головна сторінка | RSS

[ Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]

$$$l

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Crasher, Crazy_Faust, ДІД  
Спеціалісти з веб програмування
АнтохаДата: Чт, 02.05.2024, 19:14 | Повідомлення # 1
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 14
Статус: Offline
Хочу порекомендувати біржу Freelancehunt https://freelancehunt.com/ua....uvannya , оскільки тут зібрані досвідчені фрилансери з веб програмування. Я для себе знайшов тут кілька чудових спеціалістів, і вже співпрацюю з ними понад півроку. Особливо порадувало те, що на Freelancehunt можна знайти спеціалістів із найрізноманітніших технологій і мов програмування, що робить пошук ідеального кандидата максимально зручним. Крім того, на біржі є відгуки та рейтинги, які допоможуть вам зробити правильний вибір під час вибору виконавця для вашого проєкту.

nenenashevaanДата: Нд, 28.07.2024, 21:15 | Повідомлення # 2
Новачок
Повідомлення: 1
Хочу поділитися своїми враженнями від курсів по Java https://prog.academy/ua/java які я нещодавно закінчила. Це було справжнє відкриття! Курси охоплюють всі основи — від базових концепцій об'єктно-орієнтованого програмування до більш складних тем, таких як створення веб-додатків і робота з базами даних.
Мені дуже сподобалось, як навчання було структуроване: теорія поєднувалася з практичними завданнями, що допомогло краще засвоїти матеріал. Я змогла створити кілька власних проектів, які стали чудовим доповненням до мого портфоліо.
Великий плюс — підтримка викладачів та активна спільнота студентів. Завжди можна було звернутися за допомогою чи порадою, що зробило навчання більш комфортним і продуктивним.
Якщо ви думаєте про те, щоб освоїти Java, ці курси однозначно варто розглянути. Вони надають глибокі знання і практичні навички, які можуть стати міцною основою для успішної кар'єри в програмуванні.

nataliaivanchenko958Дата: Сб, 24.08.2024, 12:14 | Повідомлення # 3
Новачок
Повідомлення: 8
Весьма полезно, спасибо

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
Використовуються технології uCoz