|
Блог молодої мами на конструкторі
|
|
| makartaranovs | Дата: Нд, 30.11.2025, 19:46 | Повідомлення # 1 |
|
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 18
Статус: Offline
| Думаю завести невеликий блог про материнство і побут, але хочеться не просто соцмережі, а свій сайт. У технічних штуках я слабка, тому дивлюся в бік конструкторів з шаблонами. Чи вдасться так самому зробити нормальний блог без програміста?
|
| |
| |
| kozeevkiril269 | Дата: Нд, 30.11.2025, 19:53 | Повідомлення # 2 |
|
Новачок
Повідомлення: 17
| Я молода мама і теж починала з думки «зроблю блог для себе і друзів». У підсумку зробила сайт на ProHoster: обрала спокійний шаблон, додала розділи про дітей, рецепти і трохи фото, все це робиться в кілька кліків. Дуже виручає, що можна дописувати нові сторінки й записи, не лізучи в технічні налаштування. Щоб уявити, що там і як, подивись сторінку https://prohoster.info/uk/hosting/constructor там описано, як через сервіс можна поступово створити свій сайт без досвіду. Для особистого блогу цього більш ніж достатньо, а коли з'явиться настрій, завжди можна підкрутити дизайн чи структуру.
|
| |
| |
| kirillovalira98 | Дата: Пт, 27.02.2026, 12:05 | Повідомлення # 3 |
Новачок
Повідомлення: 12
| Звучить дуже зручно 😊 Для особистого блогу, особливо коли починаєш без досвіду, важливо, щоб усе робилося просто і швидко. Класно, що на ProHoster можна обрати шаблон, додавати сторінки і записи без зайвої мороки з технічними налаштуваннями. Ідеальний варіант для ведення щоденника, рецептів і фото, а можливість поступово налаштовувати дизайн дає свободу розвитку блогу.
|
| |
| |