Головна сторінка | RSS

[ Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]

$$$l

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: ДІД, Crazy_Faust, AnTAres  
Де придбати килим?
lilianashenderaДата: Пт, 19.11.2021, 19:25 | Повідомлення # 1
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 3
Статус: Offline
Хочу подарувати хрещеній килим, у неї якраз ювілей на носі, але все не можу вібрати. На базарі такий ширпотреб, що страшно дивитись, а нормального магазину поряд нема. Може хтось підказати контакти магазину з гарним асортиментом?

solontsovyДата: Сб, 20.11.2021, 18:30 | Повідомлення # 2
Новачок
Повідомлення: 2
Можу порекомендувати вам магазин килимів "Декор Карпет" https://dekor-carpet.com.ua/kovry/elitnye/, у них чудовий асортимент, на любий смак. Дуже зручно вибирати, можна все на фото роздивитись і підібрати саме те, що треба. Також у них є доставка по всій Україні, думаю це ще один плюс.

Повідомлення змінив solontsovy - Нд, 21.11.2021, 17:12

lilianashenderaДата: Нд, 21.11.2021, 17:15 | Повідомлення # 3
Новачок
Повідомлення: 3
Дякую, підшукала підходящий килим, замовила з доставкою.

petrpetr_80Дата: Ср, 23.07.2025, 16:59 | Повідомлення # 4
Спілкуюсь
Повідомлення: 53
Интернет магазин ковров https://eurocarpet.com.ua/ru/ - это место, где вы легко и просто найдете идеальное покрытие для любого помещения. В доступном каталоге EuroCarpet представлен лучший ассортимент - от классических до современных дизайнерских моделей. Онлайн-магазин ковров предлагает только надежную и безопасную продукцию от ведущих производителей с проверенным качеством. Мы гарантируем удобный поиск, отличное фото в деталях, выгодные цены и возможность быстрой доставки по Украине. Оформить заказ можно в несколько кликов на сайте - необходимо лишь выбрать нужный размер, стиль и цвет. Добавьте уюта в свое пространство вместе с Eurocarpet - профессиональная команда квалифицированных специалистов сделает все, чтобы покупка была приятной и оперативной.

Повідомлення змінив petrpetr_80 - Ср, 23.07.2025, 17:01

terentiev1987lifeДата: Пн, 28.07.2025, 09:59 | Повідомлення # 5
Новачок
Повідомлення: 8
Гарні варіанти. Дякую.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Використовуються технології uCoz