Бейсболки з логотипом для подарунка
|
|
payulass | Дата: Вт, 03.06.2025, 22:21 | Повідомлення # 1 |
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 3
Статус: Offline
| Хочу зробити практичний і водночас стильний подарунок товаришам по роботі — подумав про бейсболки з логотипом нашої компанії. Але важливо, щоб це був не просто сувенір, а річ, яку справді буде приємно носити: зручний крій, дихаюча тканина, якісний друк або вишивка. Хтось вже замовляв подібні речі онлайн? Можливо, є перевірені магазини або виробники, які спеціалізуються саме на брендовому одязі з логотипами? Буду вдячний за поради!
|
|
| |
makarickckck | Дата: Чт, 05.06.2025, 14:20 | Повідомлення # 2 |
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 2
Статус: Offline
| Якось я шукав надійних виконавців для виготовлення брендованих речей, і зрештою знайшов хорошу компанію. Замовив в «Твій Дизайн» бейсболки з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua/g912594-bejsbolki-logo-kepki Можу сказати, що якість приємно здивувала,- тканина приємна на дотик, а сам логотип нанесений дуже акуратно і чітко. Крім того, терміни виготовлення були дотримані, що для мене було важливо. Зараз ці бейсболки стали не просто частиною робочого гардеробу, а своєрідним символом нашої єдності й професіоналізму. Рекомендую всім, хто шукає якісне брендоване спорядження, звернути увагу на цю компанію — там по-справжньому цінують клієнтів і свою роботу.
|
|
| |