|
Як освіжити штукатурку за мінімальний бюджет: панелі чи фарб
|
|
| serhiikovalski | Дата: Пт, 03.10.2025, 20:00 | Повідомлення # 1 |
|
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 9
Статус: Offline
| Хлопці, хто реально пробував освіжити стіни без глобального ремонту? Думаю — або перефарбувати, або вже поставити якісь панелі. Але не можу зрозуміти, що вигідніше по грошах і по часу
|
| |
| |
| yuriy_hrynevsky | Дата: Пт, 03.10.2025, 20:08 | Повідомлення # 2 |
|
Новачок
Повідомлення: 3
| Фарбування — то завжди дешевший старт, але тільки якщо стіни рівні. Якщо ні — готуйся до шпаклівки, ґрунтовки й нервів Панелі можуть здатися дорожчими, але вони перекривають усі косяки за раз, ще й виглядають сучасно.
|
| |
| |
| viktorkoroviak | Дата: Пт, 03.10.2025, 20:10 | Повідомлення # 3 |
|
Новачок
| Я саме так і робив — спочатку хотів фарбувати, але рахунки за підготовку поверхні мене "зламали". Панелі — дорожчі в моменті, але окупаються, бо не треба переробляти щороку. Плюс вибір декору величезний — дерево, бетон, світлі відтінки для маленьких кімнат. От тут є варіанти:https://agtplus.ua/catalog/stinovi-paneli/c18 Після монтажу реально інший вайб у квартирі — ніби свіже житло. І ще одна фішка: панелі трохи глушать звук і тримають тепло.
|
| |
| |
| serhiikovalski | Дата: Пт, 03.10.2025, 20:11 | Повідомлення # 4 |
|
Новачок
Повідомлення: 9
| О, оце аргумент! Бо в мене ще сусіди “музичні” Панелі тоді виглядають більш розумною інвестицією, ніж фарба
|
| |
| |
| yuriy_hrynevsky | Дата: Пт, 03.10.2025, 20:13 | Повідомлення # 5 |
|
Новачок
| 100%. Фарба — це якщо треба “на тиждень перед гостями”. А панелі — якщо хочеш забути про ремонт на роки вперед.
|
| |
| |