Головна сторінка | RSS

[ Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]

$$$l

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: ДІД, Crazy_Faust, AnTAres  
Якийсь надійний бренд портативних станцій
kozeevkiril269Дата: Нд, 21.12.2025, 20:22 | Повідомлення # 1
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 16
Статус: Offline
Всім привіт. Вибираю портативну станцію з панелями, голова кругом від кількості брендів. Китайці дешеві але страшно, європейці дорогі. Хтось чув про Jackery? Бачив у знайомого, виглядає непогано, але не знаю наскільки надійні.

makartaranovsДата: Нд, 21.12.2025, 21:07 | Повідомлення # 2
Новачок
Повідомлення: 17
Jackery це американський бренд, не китайська підробка. Я брав собі рік тому, поки що претензій нема жодних. До них довіра більша бо вони на Амазоні топові по продажам, там фейки довго не живуть. У мене Explorer з двома панелями, возив на море влітку, зараз вдома під блекаути використовую. Станція міцна, не боюсь що розвалиться від перевезень. На офіційному сайті https://jackery.pro/ можна всі моделі подивитись і порівняти, там нормально все розписано без маркетингового бреду. Мені зайшло що гарантія є і сервіс в Україні працює, не треба в Китай посилки відправляти якщо що. Сонячний генератор від них це комплект станція плюс панелі, все одразу сумісне, не треба самому підбирати. Якщо бюджет дозволяє - бери, не пожалієш.

AndrewRudinДата: Пн, 22.12.2025, 00:51 | Повідомлення # 3
Новачок
Повідомлення: 3
))))))))

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Використовуються технології uCoz