|
Які фасади для кухні обрати - ДСП чи масив?
|
|
| akhamsa | Дата: Пн, 26.01.2026, 03:54 | Повідомлення # 1 |
|
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 19
Статус: Offline
| Планую зайнятися оздобленням фасадів на кухні, але зіткнувся з трудом вибору матеріалів. Які варіанти найбільш довговічні, стійкі до перепадів температур та вимагають мінімального догляду? Порадьте перевіреного виробника меблевих фасадів.
|
| |
| |
| biteh | Дата: Пн, 26.01.2026, 03:55 | Повідомлення # 2 |
|
Новачок
Повідомлення: 5
| Особисто я мав досвід вибору, обрав фасади з масиву. Вибирав матеріал довго, зупинився на глянцевому варіанті. Вже кілька років фасад виглядає як новий: матеріал не псується та не втрачає колір, легко миється та витримує надмірну вологість.
|
| |
| |
| bolshechem_zhizn | Дата: Пн, 26.01.2026, 03:55 | Повідомлення # 3 |
|
Новачок
Повідомлення: 9
| Ми з сім'єю зупинили вибір на фасадах із МДФ, оскільки вони надають кухні естетичного вигляду і стійкі - зберігають зовнішній вигляд тривалий час. Через рік експлуатації можу сказати, що матеріал показав себе на краще, не потріскався, не втратив колір.
очищенного бензина для зажигалки
|
| |
| |
| cocacola | Дата: Пн, 26.01.2026, 03:55 | Повідомлення # 4 |
|
Новачок
Повідомлення: 6
| Я вирішив використати фасади для кухні https://www.leroymerlin.ua/f/fasady із масиву дуба який придбав у магазині Leroy Merlin, матеріал виявився справді якісним. Фасади рівні, без дефектів, легко з'єднуються між собою. Установка пройшла без складнощів. Після завершення роботи кухня як нова, а самі фасади довели свою надійність, вони витримують перепади температур, вологу, та щоденну експлуатацію не втрачають колір та не деформуються. На мій погляд, це чудовий вибір для тих, хто шукає надійний та довговічний матеріал для фасадного оздоблення кухонного приміщення.
|
| |
| |