Головна сторінка | RSS

[ Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]

$$$l

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: ДІД, Crazy_Faust, AnTAres  
Пансіонат для літніх людей у Львові – хто звертався ?
mariiashevchenko09Дата: Сб, 18.04.2026, 17:58 | Повідомлення # 1
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 5
Статус: Offline
Привіт усім! Потрібна порада. Моя мама після інсульту потребує постійного догляду. Я працюю, чоловік працює, діти – фізично не можемо забезпечити їй цілодобову увагу вдома. Шукаю хороший пансіонат для літніх людей у Львові. Знайшла сайт https://opika24-7.com.ua/uk/lviv/ – це «Опіка 24/7». Хтось має досвід? Як там умови, персонал? Чи дійсно добре доглядають? Буду вдячна за будь-яку інформацію!

antonpovichenkoДата: Сб, 18.04.2026, 17:58 | Повідомлення # 2
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 4
Статус: Offline
mariiashevchenko09,  вітаю! У моєї бабусі була схожа ситуація – після інсульту потребувала професійного догляду. Ми звернулися в «Опіка 24/7» півроку тому. Можу поділитися враженнями.
Пансіонат знаходиться в хвойному гаю – дуже тихо, свіже повітря, що важливо для відновлення. Умови гарні: чисто, затишно, світлі кімнати. Персонал – справжні професіонали з медичною освітою, дуже уважні та турботливі. Бабуся отримувала повний догляд: гігієна, контроль тиску, профілактика пролежнів, реабілітація. Харчування 5-разове, смачне, збалансоване. Нам безкоштовно організували перевезення спецтранспортом «від ліжка до ліжка».
Ми завжди могли зателефонувати, дізнатися про стан бабусі, приїхати в гості. Бабуся прожила три місяці, після чого стан значно покращився. Тож я дуже рекомендую. Якщо матимеш питання – пиши в особисті, розкажу детальніше. Тримайтеся!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Використовуються технології uCoz