|
Ваш улюблений напій?
|
|
|
|
|
| [F]aHaT | Дата: Пт, 29.02.2008, 17:35 | Повідомлення # 21 |
|
Група: Видалені
| Quote (SQR) Водку пють всі но анонімно, ніхто не проголосував. Я проголосував за слабоалкоголку але я пю тіки "КІНС БРІЧ", а так то пиво. так там вопрос - улюблений напий! я водку пью, але улюблений - пиво)
|
| |
| |
| TerorisTkA | Дата: Пт, 29.02.2008, 18:28 | Повідомлення # 22 |
Спілкуюсь
Група: Андрушівчани
Повідомлення: 67
Статус: Offline
| NoX, я також би за мартіні проголосувала....може просто незнають що це
|
| |
| |
| SQR | Дата: Сб, 01.03.2008, 19:07 | Повідомлення # 23 |
Приживаюсь
Група: Геймери
Повідомлення: 81
| Терорістка судя по твому аватару, тобі треба було голосувати за "Водка"
|
| |
| |
| AnTAres | Дата: Сб, 01.03.2008, 19:34 | Повідомлення # 24 |
Прижився
Група: Модератори
Повідомлення: 227
| SQR, Ет точно!!! ніхто не написав про горілку всі в нас трезвініки!!!а як по кутках то водяру дудлят!!! Quote (TerorisTkA) NoX, я також би за мартіні проголосувала....може просто незнають що це Я про мартіні не писав тому , що він не актуальний в Європі а особливо в Україні я брав Соупдеповські стандарти!! А по них Пиво вино горіка і вода главні і судячи з мойого досвіду сучасна молодь зловживає найчастіше самі ці види алкогольних напоїв!!!
Бас - главный инструмент в любой группе. Может не быть чего угодно, барабанов, гитар, вокалиста, но бас есть всегда.
|
| |
| |
|
| TerorisTkA | Дата: Нд, 02.03.2008, 15:57 | Повідомлення # 26 |
Спілкуюсь
| AnTAres, нактуальний бо дорогий чи чому??? Quote (SQR) Терорістка судя по твому аватару, тобі треба було голосувати за "Водка" так і думала що про це мене хтось спитає..)))
|
| |
| |
| SQR | Дата: Пн, 03.03.2008, 21:41 | Повідомлення # 27 |
Приживаюсь
Група: Геймери
Повідомлення: 81
| НУ так це ж не я собі аватар поставив "ВОДКА конекшн піпл"
|
| |
| |
| AnTAres | Дата: Пн, 03.03.2008, 21:44 | Повідомлення # 28 |
Прижився
Повідомлення: 227
| Quote (TerorisTkA) AnTAres, нактуальний бо дорогий чи чому??? Саме й тому!!!! ти що кожний раз коли йдеш на діскатеку чи кудитам бухать Дудлиш мартіні????
Бас - главный инструмент в любой группе. Может не быть чего угодно, барабанов, гитар, вокалиста, но бас есть всегда.
|
| |
| |
| TerorisTkA | Дата: Вт, 04.03.2008, 15:40 | Повідомлення # 29 |
Спілкуюсь
| AnTAres, ні водку або пиво, інколи вино. А мартини це не такий напій шоб його кожен день хлептати...в особих случаях)))
|
| |
| |
| Crazy_Faust | Дата: Вт, 04.03.2008, 16:21 | Повідомлення # 30 |
Бувалий
Повідомлення: 63
| Горілка, вино, пиво, слабоалкоголка про що ви думаєте???? Coca-Cola RULEZ!!!!!!
|
| |
| |