|
Царстово Флуду....
|
|
| AnTAres | Дата: Ср, 19.03.2008, 20:02 | Повідомлення # 51 |
Прижився
Група: Модератори
Повідомлення: 227
Статус: Offline
| Мл9 флудыть на здоровя!!!! я не про це а про це третый раз цитую сам себе!!!!Quote (AnTAres) про ми говорим?? тема алкогольний напій і пішли на пиво саме найбільш ходові!! давайте говорити про шось культурніше !! алкаші!
Бас - главный инструмент в любой группе. Может не быть чего угодно, барабанов, гитар, вокалиста, но бас есть всегда.
|
| |
| |
| Legion_Condor | Дата: Ср, 19.03.2008, 20:15 | Повідомлення # 52 |
Шанований
Група: Користувачі
Повідомлення: 502
| AnTAres, давай якусь культурнішу тему))))ми на будь-яку тему флудить можем))))) ми не алкаші....
|
| |
| |
| TerorisTkA | Дата: Сб, 22.03.2008, 16:39 | Повідомлення # 53 |
Спілкуюсь
Група: Андрушівчани
Повідомлення: 67
| Legion_Condor, придложи ти тему))
|
| |
| |
| Legion_Condor | Дата: Сб, 22.03.2008, 17:03 | Повідомлення # 54 |
Шанований
| TerorisTkA, давай поговоримо про самий срашний сон, який коли-небудь тобі снився)))
|
| |
| |
| nosferatu | Дата: Сб, 22.03.2008, 18:40 | Повідомлення # 55 |
Мегамайстер
Група: Адміни
Повідомлення: 163
| Самий страшний коли падаєш....а коли маєш померти просинаєшся...думаю такий сон багато хто бачи....ше буває за тобою хтось ганяється і як дурак увесь сон втікаєш
|
| |
| |
| AnTAres | Дата: Сб, 22.03.2008, 18:54 | Повідомлення # 56 |
Прижився
Група: Модератори
Повідомлення: 227
| nosferatu, Мені снилося шо мене вбили а все чую но не можу поворухнутися і чую мене хтось мене за ноги волочить!"
Бас - главный инструмент в любой группе. Может не быть чего угодно, барабанов, гитар, вокалиста, но бас есть всегда.
|
| |
| |
| Legion_Condor | Дата: Сб, 22.03.2008, 18:56 | Повідомлення # 57 |
Шанований
| мій самий страшний сон: мені приснилось, що я забула всі свої паролі (реально страшний сон, бо в мене куди не плюнь - пароль і на кожному приколі різний))))))))
|
| |
| |
| Сушик | Дата: Сб, 22.03.2008, 23:38 | Повідомлення # 58 |
Спілкуюсь
Повідомлення: 70
| Quote (nosferatu) ше буває за тобою хтось ганяється і як дурак увесь сон втікаєш да, таке буває
|
| |
| |
| MaSTeR | Дата: Нд, 23.03.2008, 09:19 | Повідомлення # 59 |
Бувалий
Група: Музиканти
Повідомлення: 160
| Quote (Сушик) ше буває за тобою хтось ганяється і як дурак увесь сон втікаєш да, таке буває В мене така фігня шо я тікаю і не можу втікти!!!Я впевнений у своїх силах і впевнений шо втічу як нема шо,но якась фігня робиться шо біжу як черепаха
|
| |
| |
| TerorisTkA | Дата: Нд, 23.03.2008, 11:07 | Повідомлення # 60 |
Спілкуюсь
Повідомлення: 67
| Quote (MaSTeR) мене така фігня шо я тікаю і не можу втікти!!! це шось у мене похоже...
|
| |
| |