Головна сторінка | RSS

[ Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]

$$$l

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: AnTAres, ДІД  
Знайти хороший новинний канал
stasmalets23432Дата: Вт, 29.08.2023, 11:32 | Повідомлення # 1
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 13
Статус: Offline
Мене завжди цікавила тематика мобілізації, я давно хотів дізнаватися акуальну інформацію про неї, але згодом зрозумів що це дуже складно і не знаю де знайти?

tomasmorison4Дата: Вт, 23.06.2026, 21:52 | Повідомлення # 2
Новачок
Повідомлення: 16
Суть цієї системи полягає у взаємодопомозі між телекомунікаційними компаніями. Коли користувач не може зловити сигнал свого оператора, смартфон автоматично або вручну підключається до доступної мережі іншого постачальника. При цьому зберігаються звичні тарифи та базові умови обслуговування, що робить послугу особливо важливою у кризових ситуаціях.
Технічні регулятори України визначають національний роумінг як електронну комунікаційну послугу, що забезпечує доступ до мобільного зв’язку через мережі різних операторів без укладання додаткових договорів. Його головна мета — гарантувати безперервність зв’язку навіть у разі аварій або відсутності електропостачання.
Практичне значення цієї технології особливо помітне під час масових відключень або перебоїв у роботі базових станцій. У таких випадках користувачі можуть залишатися на зв’язку, здійснювати дзвінки та надсилати повідомлення, використовуючи альтернативні мережі. Це суттєво підвищує рівень цифрової безпеки та стійкості комунікаційної системи країни.
Детальніше про особливості роботи цієї технології можна дізнатися за матеріалами: https://inspect.in.ua/naczionalnyj-rouming-v-ukrayini/

aximiwaraza02Дата: Вт, 04.08.2026, 16:35 | Повідомлення # 3
Новачок
Повідомлення: 3
дяка

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Використовуються технології uCoz