|
Вибір кольору та фактури: що підійде для невеликих кімнат?
|
|
| serhiikovalski | Дата: Пн, 06.10.2025, 16:36 | Повідомлення # 1 |
|
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 9
Статус: Offline
| Друзі, хто стикався з ремонтом у маленьких квартирах — які стінові панелі краще брати? Хочу візуально розширити простір, але щоб не було “холодно”, як у лікарні.
|
| |
| |
| yuriy_hrynevsky | Дата: Пн, 06.10.2025, 16:37 | Повідомлення # 2 |
|
Новачок
Повідомлення: 3
| Світлі відтінки — це мастхев. Особливо панелі з легкою текстурою дерева або бетону, вони додають об’єму, але не давлять. Темні тони гарні тільки як акцент на одній стіні.
|
| |
| |
| viktorkoroviak | Дата: Пн, 06.10.2025, 16:39 | Повідомлення # 3 |
|
Новачок
Повідомлення: 3
| Погоджуюсь. Ще важливо не лише колір, а й фактура — матова поверхня виглядає затишніше, ніж глянець. Мені зайшли панелі, які схожі на натуральне дерево — ось приклад, що я брав: https://agtplus.ua/catalog/stinovi-paneli/c18
|
| |
| |
| serhiikovalski | Дата: Пн, 06.10.2025, 16:40 | Повідомлення # 4 |
|
Новачок
Повідомлення: 9
| О, саме те, що треба! Мені якраз бракувало візуалізацій у нормальному світлі, бо на рендерах все одне. Піду дивитись. Якщо є хтось із досвідом монтажу — кидайте поради, бо планую ставити сам.
|
| |
| |
| antonpovichenko | Дата: Пт, 17.10.2025, 20:04 | Повідомлення # 5 |
|
Новачок
Повідомлення: 4
| Гладкі матові або сатинові поверхні — менше відблисків, але також без зайвого блиску, що може “різати” простір. Livingetc+1
Декоративні елементи або текстиль із легкою текстурою, наприклад, тканини, подушки, килимки — додають інтересу, але не перевантажують.
Дзеркала й шибки (скло, метал) — допомагають візуально збільшити простір через відбиття світла.
|
| |
| |