Головна сторінка | RSS

[ Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]

$$$l

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: AnTAres, ДІД  
Вибір кольору та фактури: що підійде для невеликих кімнат?
serhiikovalskiДата: Пн, 06.10.2025, 16:36 | Повідомлення # 1
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 9
Статус: Offline
Друзі, хто стикався з ремонтом у маленьких квартирах — які стінові панелі краще брати? Хочу візуально розширити простір, але щоб не було “холодно”, як у лікарні.

yuriy_hrynevskyДата: Пн, 06.10.2025, 16:37 | Повідомлення # 2
Новачок
Повідомлення: 3
Світлі відтінки — це мастхев. Особливо панелі з легкою текстурою дерева або бетону, вони додають об’єму, але не давлять. Темні тони гарні тільки як акцент на одній стіні.

viktorkoroviakДата: Пн, 06.10.2025, 16:39 | Повідомлення # 3
Новачок
Повідомлення: 3
Погоджуюсь. Ще важливо не лише колір, а й фактура — матова поверхня виглядає затишніше, ніж глянець. Мені зайшли панелі, які схожі на натуральне дерево — ось приклад, що я брав: https://agtplus.ua/catalog/stinovi-paneli/c18

serhiikovalskiДата: Пн, 06.10.2025, 16:40 | Повідомлення # 4
Новачок
Повідомлення: 9
О, саме те, що треба! Мені якраз бракувало візуалізацій у нормальному світлі, бо на рендерах все одне. Піду дивитись. Якщо є хтось із досвідом монтажу — кидайте поради, бо планую ставити сам.

antonpovichenkoДата: Пт, 17.10.2025, 20:04 | Повідомлення # 5
Новачок
Повідомлення: 4
  • Гладкі матові або сатинові поверхні — менше відблисків, але також без зайвого блиску, що може “різати” простір. Livingetc+1

• Декоративні елементи або текстиль із легкою текстурою, наприклад, тканини, подушки, килимки — додають інтересу, але не перевантажують.

• Дзеркала й шибки (скло, метал) — допомагають візуально збільшити простір через відбиття світла.
  •  
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
    Використовуються технології uCoz