a_sov | Дата: Нд, 02.03.2025, 13:20 | Повідомлення # 1 |
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 7
Статус: Offline
| Привіт! Підбираю побутову систему зворотного осмосу для квартири, але стільки варіантів, що розбігаються очі. Підкажіть, яка фірма надійно займається продажем та встановленням таких систем? Хотілося б отримати не просто товар, а й консультацію щодо вибору мембрани, картриджів та обслуговування.
|
|
| |
zeszhec | Дата: Нд, 02.03.2025, 15:46 | Повідомлення # 2 |
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 1
Статус: Offline
| Я собі поставив систему зворотного осмосу від ЗІКО https://ziko.com.ua/ochisch....erevagy десь пів року тому, і це, мабуть, краще рішення, яке я приймав щодо води вдома. До цього мав звичайний фільтр-глечик – та то таке, наче воду просто через марлю проціджуєш. Коли зробив аналіз води – жесть, купа домішок, солей, жорсткість зашкалює. Почав шукати щось нормальне, натрапив на сайт ЗІКО, прочитав їхню статтю про зворотний осмос, і там реально все розкладено по поличках – що, як працює, що фільтрує, для чого потрібно. Поставили мені 5-ступеневу систему, разом із мінералізатором. Вода без запаху, без осаду, чайник чистий, і головне – смак реально інший. Раджу всім, хто хоче пити нормальну воду і не мучитися з кип’ятінням та накипом.
|
|
| |