Головна сторінка | RSS

[ Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]

$$$l

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: ДІД, Crazy_Faust, AnTAres  
покришки
akimenkostpnДата: Пн, 15.03.2021, 15:05 | Повідомлення # 1
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 3
Статус: Offline
Добродії, є питання - хто брав нещодавно літню гуму, скільки зараз це кошує і де вигідніше її купити. Брат купив собі машину,  але це було взимку і літні покришки не йшли у комплекті, я так зрозумів колишній власник її раніше продав.

pavel_kupriyДата: Пн, 15.03.2021, 15:06 | Повідомлення # 2
Новачок
Відразу скажу, дешево не вийде, як так розумію що комплект літніх шин вам потрібен повний? Я восени брав одну шину на заміну і це було дорогувато, хоча я обрав ненайдешевшу модель.  Якщо що, то можна на ОЛХі пошукати, там є непогані варіанти.

akimenkostpnДата: Пн, 15.03.2021, 15:07 | Повідомлення # 3
Новачок
Повідомлення: 3
Хотілося б придбати нову, хоча якщо покришки використовували не довго то можно і з пробігом взяти, якщо вже прицінитися до більш-менш дешевих не зможемо, хоча воно б все ж таки не хочеться старе брати, бо старе воно і є старе.

kiril_timoshencoДата: Пн, 15.03.2021, 15:09 | Повідомлення # 4
Новачок
Повідомлення: 1
На сайті магазину Shiny&Diski подивіться, там класний вібир покришок, ми з батьком там замовляли вже кілька разів, йому зимову гуму, а я брав два сталеві диски, ціни адекватні і якість товарів нормальна, ну як на мене звичайно, я нажль не фахівець. Хочу замовити в них ще літні покришки, там якраз знижки - https://shiny-diski.com.ua/uk/tires/summer/barum

nocrynofryДата: Пт, 06.08.2021, 18:03 | Повідомлення # 5
Новачок
Повідомлення: 15
Автомобіль я обслужив ще місяць тому і вирішив ще й купити зимові шини заздалегідь. Друг порадив купувати на сайті компанії "ГОРОШИНА". Я послухав пораду і вибрав недорогу гуму. По перше відразу порадувала доставка швидка і менеджери адекватні, которі допомагали з підбором товару. Мені все сподобалось - рекомендую.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Використовуються технології uCoz