реально оформити банківську карту?
|
|
kirilzhilenko80 | Дата: Вт, 29.10.2024, 12:35 | Повідомлення # 1 |
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 4
Статус: Offline
| Привіт! Питання: чи реально оформити банківську карту без паспорту? Чи є банки, які допускають інші документи для підтвердження особи?
|
|
| |
menigorek | Дата: Вт, 29.10.2024, 15:14 | Повідомлення # 2 |
Новачок
Повідомлення: 4
| Привіт! Щодо оформлення картки без паспорта, то тут https://raiffeisen.ua/privatn....asportu допускають використання ідентифікаційного коду та інших документів, залежно від типу картки. Розпитував про це, бо не завжди є можливість надати паспорт, і можу сказати, що банк завжди допомагає знайти рішення. Рекомендую запитати в них для уточнення, але мені пішли назустріч.
|
|
| |
makarromanenko28 | Дата: Пн, 24.02.2025, 09:12 | Повідомлення # 3 |
Новачок
Повідомлення: 1
| Не випадково я думаю більше дізнатися про банківські депозити та їхні особи. Коли я отримаю інформацію, я надішлю інформацію про Агропросперіс Банк https://ap-bank.com/news/post/scho-potribno-znaty-pro-depozyty , де детально описано основні аспекти депозитів. У зв'язку з цією статистикою депозит є дорогим, який клієнт розміщує в банку кілька рядків або без значення такого формату з методом зміни відсотків. Це можна зробити у національній чи іноземній валюті та внести внесення вкладу до загального договору та законодавства України. Також я дізнався, що ставки на депозити лежать на зовнішніх ставках Національного банку України, форми та розміру вкладу, а також політики, яку банк проводить. Таким чином ідеї банків пропонують бонуси до депозитних ставок для п'яти осіб, наприклад, при відкритті онлайн-вкладу або для постійних клієнтів. Важливим моментом є те, що доходи від депозитів оподатковуються: 18% надходжень за доходами фізичних осіб та 1,5% візового збору. Основними причинами збільшення депозиту є накопичення та примноження застави, гарантована виплата вартості, можливість вибору умов вкладу та додаткових бонусів у банк.
|
|
| |