Головна сторінка | RSS

[ Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]

$$$l

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: ДІД, Crazy_Faust, AnTAres  
Лазерне різання нержавійки
AndriyДата: Ср, 18.12.2024, 08:30 | Повідомлення # 1
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 6
Статус: Offline
Привіт усім! Потрібна порада - шукаю в Києві професійну майстерню для лазерного різання нержавіючої сталі. Треба виготовити унікальні декоративні панелі для інтер'єру ресторану.

"Самое обидное, что в информационной войне всегда проигрывает тот, кто говорит правду. Он ограничен правдой, лжец может нести все что угодно." - Роберт Шекли

andrushivkaДата: Ср, 18.12.2024, 08:31 | Повідомлення # 2
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 6
Статус: Offline
Я не дуже розбираюся в технічних послугах, але нещодавно чула про одну компанію в Києві, яка, здається, пропонує лазерне різання нержавіючої сталі. Не можу стверджувати про якість їхніх робіт чи розповісти про всі деталі, але в мене зберігся їхній сайт: https://porezki.net/uk....havijki Думаю, найкраще буде, якщо ви самі перейдете за цим посиланням та ознайомитесь з усією інформацією. Там мають бути всі подробиці про їхні послуги різання нержавійки. Можливо, це саме те, що вам потрібно для ваших декоративних панелей.

Можно вывести русских солдат из Чернобыля, но нельзя вывести Чернобыль из русских солдат.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
Використовуються технології uCoz