hofmanndastin | Дата: Сб, 29.03.2025, 18:10 | Повідомлення # 1 |
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 5
Статус: Offline
| Коли я вирішив купити квартиру, мені важливо було знати її реальну ринкову вартість. Продавець назвав одну суму, але я хотів переконатися, що вона відповідає реальності. Друзі порадили звернутися до фахівців із оцінки нерухомості, адже самостійно розібратися в усіх нюансах досить складно.
Процес оцінки виявився швидшим і простішим, ніж я очікував. Спеціаліст оглянув квартиру, звернув увагу на її технічний стан, розташування, інфраструктуру району та багато інших деталей. Потім він провів аналіз схожих об'єктів на ринку та підготував офіційний звіт із реальним розрахунком вартості.
Цей документ допоміг мені впевнено вести переговори з продавцем, а також знадобився для оформлення угоди. Завдяки професійній оцінці я зміг уникнути переплати та придбати житло за справедливу ціну.
Якщо вам потрібна оцінка квартири, будинку чи земельної ділянки, рекомендую звернутися до перевірених експертів. Детальніше про послугу можна дізнатися тут - оцінка нерухомого майна https://cibcenter.com.ua/uk/ocinka-neruhomogo-majna-i-zemli/ .
|
|
| |
anatoliychumak1991 | Дата: Нд, 30.03.2025, 18:50 | Повідомлення # 2 |
Новачок
| прикольно
|
|
| |
rudblohin | Дата: Нд, 30.03.2025, 19:32 | Повідомлення # 3 |
Новачок
Повідомлення: 4
| Перелік документів для вчинення правочину · якщо в шлюбі – свідоцтво про шлюб та заява-згода на продаж нерухомості від іншого подружжя
|
|
| |