Цитата taras_gamper (

)
Ми з дружиною кілька разів купували побутову техніку в інтернеті, і насправді дуже важливо дізнатись про політику повернення товару. Більшість магазинів пропонують повернення протягом 14-30 днів, але є й такі, які мають дуже суворі правила. Моя порада — перед тим, як купувати, обов’язково запитайте про це в магазині. Це може врятувати від неприємних ситуацій.
Привіт! Мікрохвильовку та чайник — це взагалі стандартні покупки, тому з ними проблем бути не повинно, якщо магазин адекватний. Я купував техніку на Фокстроті і один раз мікрохвильовка не підійшла за розмірами. Я просто зв'язався з їхньою службою підтримки, і вони без проблем організували повернення. До того ж у них є чітка політика повернення товару протягом 14 днів, і ти можеш повернути навіть якщо товар не підійшов за виглядом чи розмірами.
Це зазначено на сайті, і завжди варто перевіряти, чи є така можливість у магазина. Якщо говорити про доставку, то вони завжди підтверджують, що товар доставлений, і ти маєш право його оглянути перед оплатою. З таким сервісом немає чого переживати — все буде ок.