misterbicips | Дата: Ср, 14.05.2025, 09:35 | Повідомлення # 1 |
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 3
Статус: Offline
| Хочу поділитися своїм досвідом замовлення доставки квітів у Львові https://proflowers.ua/ua/dostavka-kvitiv-lviv . Не так давно постала потреба зробити приємний сюрприз мамі на день народження. Сам я мешкаю за межами України, тому власноруч вручити букет не мав змоги. Вирішив скористатися сервісом доставки квітів, але, чесно кажучи, спочатку мав певні сумніви. Хотілося, щоб усе було не лише гарно, а й оперативно та якісно. Переглянув декілька варіантів і зупинився на Proflowers.
Вразив широкий асортимент букетів — від класичних троянд до оригінальних композицій з сезонних квітів. Дуже зручно, що є поділ за нагодами: день народження, ювілей, романтичні побачення тощо. Обрав я великий букет із ліліями та еустомами в ніжних рожево-білих тонах. Замовлення оформив швидко — інтерфейс сайту інтуїтивно зрозумілий, все продумано до дрібниць. Оплатив картою без проблем, одразу отримав підтвердження на пошту.
Найприємніше було — це реакція мами. Квіти доставили точно в зазначений час, кур'єр був дуже ввічливим, а сам букет — просто розкішний. Свіжість квітів бездоганна, упаковка стильна, навіть вітальна листівка була красиво оформлена. Мама не могла натішитися й розповідала всім подругам, як їй зробили сюрприз із-за кордону.
|
|
| |