Головна сторінка | RSS

[ Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]

$$$l

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: ДІД, Crazy_Faust, AnTAres  
Обираємо фарбу для волосся
HzBoyДата: Чт, 18.09.2025, 15:40 | Повідомлення # 1
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 4
Статус: Offline
Привіт, форумчани! Ось стою перед полицею з фарбами і думаю: «Що ж я виберу, щоб не перетворитися на гілку сухого дерева?» 😅 Хтось може порадити фарбу, яка реально бережна до волосся, а не тільки обіцяє «суперблиск»? І ще цікаво, де ви зазвичай купуєте – бо я боюся, що знову витрачу гроші і доведеться лікувати волосся.

imonbis5Дата: Чт, 18.09.2025, 15:55 | Повідомлення # 2
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 3
Статус: Offline
Я завжди обираю фарбу для волосся дуже ретельно, бо мені важливо зберегти структуру і блиск волосся. Колись я користувалася дешевими фарбами, і після цього волосся ставало ламким та тьмяним. Зараз я користуюся фарбою для волосся без аміаку L'Oreal Professionnel Dia Light https://headstore.com.ua/ua....ht-50ml  і не можу нарадуватися. Вона дає неймовірно природний і насичений колір, волосся після фарбування м’яке, шовковисте і сяє здоров’ям. Ще один великий плюс — це щадний склад, без агресивного аміаку, який часто псує волосся. Купила її онлайн в Headstore, дуже зручно і швидко. Рекомендую всім, хто цінує красу і здоров’я волосся, адже економія на фарбі тут точно недоречна.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Використовуються технології uCoz