|
Метали хорошої якості
|
|
| Лина | Дата: Пн, 10.11.2025, 19:00 | Повідомлення # 1 |
|
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 5
Статус: Offline
| Підкажіть постачальників металів із всіма необхідними сертифікатами якості. Через низьку якість металу, який наша компанія купувала та використовувала на виробництві, у нас виникли проблеми із замовниками. Так що шукаємо якісний та надійний метал.
|
| |
| |
| Medved | Дата: Пн, 10.11.2025, 19:04 | Повідомлення # 2 |
|
Новачок
Повідомлення: 10
| Метал - це головний компонент будівництва. І вам відразу потрібно було перевіряти його якість. Я розумію, що як то кажуть, після бою руками не махають, але надіятися на те, що все пройде і ніхто нічого не помітить у наш час не слід. Адже люди розуміються практично на всьому.
|
| |
| |
| olpastusok | Дата: Пн, 10.11.2025, 21:00 | Повідомлення # 3 |
|
Новачок
Повідомлення: 6
| Важливо завжди перевіряти наявність сертифікатів якості та час від часу звертати увагу на те, чи нічого у постачальника не змінилося. Бо я знаю такі випадки, коли спочатку постачають якісні матеріали, а через роки співпраці, щоб більше заробити, починають за ті самі гроші підсовувати набагато гірші матеріали. А стосовно металів так це взагалі дуже важлива тема. Знаю, що якісну нержавійку можна купити тут https://24element.com.ua/nerzhaviyucha-stal/ . Читайте про їхні гарантії якості та уточнюйте, якщо виникають якісь питання у менеджерів.
|
| |
| |