Головна сторінка | RSS

[ Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]

$$$l

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: ДІД, Crazy_Faust, AnTAres  
Готова їжа в Івано-Франківську
mariiashevchenko09Дата: Пн, 16.02.2026, 18:59 | Повідомлення # 1
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 5
Статус: Offline
Дівчата, потрібна порада! Я займаюся фітнесом, намагаюся стежити за харчуванням, але через роботу постійно зриваюся на перекуси. Хочеться знайти сервіс, який привозив би готові збалансовані раціони. Подивилася Smakovski – сайт https://smakovski.com.ua/
Пишуть, що це від команди Servizio, яка робить класний кейтеринг в Івано-Франківську. Хто пробував? Чи підходить для тих, хто рахує калорії?

antonpovichenkoДата: Пн, 16.02.2026, 19:01 | Повідомлення # 2
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 4
Статус: Offline
mariiashevchenko09, привіт
Я якраз замовляю Smakovski вже кілька місяців. Займаюся спортом, слідкую за харчуванням, тому тема для мене близька.
По-перше, у них є чітке розділення по калорійності. Я брав раціони на 2300 ккал, коли був на масі, і на 1600 ккал під час сушки. Усе працює, результат видно. На сайті є калькулятор, який допомагає визначити потрібну норму – дуже зручно.
По-друге, страви реально смачні. Не очікував, що готова їжа може бути такого рівня. Особливо заходять телячі медальйони, локшина удон, курячий рулет. І що важливо – порції ситні, після обіду не хочеться їсти через годину.
По-третє, це економія часу. Я не готую взагалі, просто розігріваю. Зручно брати з собою на роботу або в зал. Доставка завжди вчасно, жодних проблем.
Ціна – від 219 грн/день на довгих раціонах. Якщо рахувати, скільки коштують продукти в магазині плюс час на готування – то дуже вигідно.
Ну і важливий момент: Smakovski – це проєкт команди Servizio, вони давно на ринку, тому до якості довіра є.
Тож я рекомендую спробувати. Якщо є питання – питай, розкажу детальніше.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Використовуються технології uCoz