| kozeevkiril269 | Дата: Ср, 25.02.2026, 13:10 | Повідомлення # 1 |
|
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 17
Статус: Offline
| Цікавить не тільки фізична сторона питання, але й емоційна. Чула, що після процедури може бути складно морально. Чи надають клініки якусь підтримку чи це треба шукати окремо?
|
| |
| |
| makartaranovs | Дата: Ср, 25.02.2026, 19:59 | Повідомлення # 2 |
|
Новачок
Група: Користувачі
Повідомлення: 18
Статус: Offline
| Дуже правильне питання - про емоційний стан чомусь говорять набагато рідше, ніж про фізичне відновлення, а даремно. Після того як я пройшла через переривання вагітності, перші дні були справді непростими в емоційному плані - це абсолютно нормальна реакція і не варто соромитися своїх почуттів. Мій лікар ще на консультації попередила, що такий стан можливий, і порадила прості способи як з ним впоратися - це мене морально дуже підтримало ще до процедури. Я читала про підхід клініки до пацієнток ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ і мені сподобалося, що там акцент саме на індивідуальному ставленні. У Світлані лікар після процедури знайшла час поговорити зі мною спокійно і відповісти на всі питання, що виникали. Якщо відчуваєш, що потрібна додаткова підтримка - це абсолютно нормально і не варто з цим залишатися на самоті. Головне - не ізолювати себе і дозволити собі час на відновлення.
|
| |
| |